Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

Algobit Recenzija

Ovaj broker je zatvoren i više ne omogućava trgovanje binarnim opcijama.

Najvažniji i najpoznatiji proizvod brokera OptionBit je Algobit. Algobit predstavlja alat za pružanje signala binarnih opcija traderima koji ga koriste. Takav, automatski sistem trgovanja binarnim opcijama uvelike olakšava trgovanje, budući da analizu tržišta i istraživanje radi sam, u biti, u ime tradera.

Na taj način Algobit pronalazi potencijalno profitabilna tržišna kretanja i o njima obavještava tradera. Algobit je uz to veoma lak za korištenje i pritom ne zahtijeva nikakvo znanje od strane tradera.

Algobit iskustva trgovanja binarnim opcijama

Algobit je tek posljednjih nekoliko godina prisutan na tržištu. Do sada se pokazao izrazito profitabilnim te stručnjaci često naglašavaju prednost automatskih softwarea za trgovanje binarnim opcijama, kao što je Algobit. Iskustva korisnika automatskog softwarea Algobit su općenito veoma pozitivna te potvrđuju da se radio o pouzdanom softwareu. To dokazuje i činjenica da je 2012. godine proglašen najboljom inovacijom te godine.

Kako koristiti Algobit – automatski sistem trgovanja binarnim opcijama?

algobit loginOvaj software za trgovanje traderi mogu koristiti potpuno besplatno. No, prije toga potrebno je otvoriti korisnički račun kod brokera OptionBit i uplatiti iznos od  $200. Nakon prvotne uplate, klijenti OptionBita ne podliježu nikakvim daljnjim troškovima i naknadama za korištenje Algobita.

Nakon otvaranja OptionBit korisničkog računa, trader je dužan otvoriti poseban račun za Algobit, koji podrazumijeva registraciju, prilikom koje korisnik unosi potrebne podatke:

 • Ime i prezime
 • Adresu elektroničke pošte
 • Šifru

Sam proces registracije za Algobit jednostavan je i traje svega par minuta.

Algobit -neovisan dio OptionBit platforme za trgovanje binarnim opcijama

Ovaj alat proizvod je OptionBit brokera, što znači da je stvoren i stavljen na tržište od strane tog brokera, nakon čega je veoma brzo postao njegovim najvažnijim proizvodom. Kao takav, Algobit automatski software za trgovanje binarnim opcijama dostupan je samo klijentima Optionbita, no nakon registracije kod tog brokera, korisnici Algobit mogu ga koristiti i bez OptionBita  .

To znači da korisnicima Algobita za vrijeme trgovanja nije potrebna stranica OptionBit, te ne mora biti ni otvorena, budući da Algobit djeluje kao samostalan software te kao takav sam provodi analizu i obavlja trgovanja. Korisnici imaju mogućnost i ručnog upravljanja Algobitom, pri čemu sami donose sve odluke o trgovanju. Korisnicima nije potrebna instalacija Algobita, što pridonosi njegovu jednostavnom korištenju.

Kako funkcionira Algobit automatski software za trgovanje binarnim opcijama?

Algobit omogućuje automatsko trgovanje binarnim opcijama, što znači da sve bitne radnje provodi umjesto tradera: analizu tržišta i trgovanje, pa čak i više trgovanja odjednom. Te odlike čine ga idealnim alatom za  sve neiskusne tradere ili jednostavno one koji nemaju vremena ili znanja da bi pratili tržišna kretanja i trendove te u skladu s njima samostalno obavljali trgovinu. Broker OptionBit dopušta dva načina uporabe Algobita: ručno i automatsko.

algotib platform

Automatsko trgovanje binarnim opcijama uz pomoć Algobita

Pri korištenju automatskog načina trgovanja Algobitom, korisnik se u potpunosti oslanja na Algobit software kada se radi o analizi i obavljaju trgovanja. Automatski software prati tržišne signale i smjer kretanja investicijske klase.  Trader mora samo:

 • Odabrati vrijeme dospijeća
 • Iznos koji ulaže
 • Kliknuti „Trade“
 • Potvrditi „Trade“

Ukoliko trader vjeruje da se trend bliži kraju, dopušteno mu je trgovati protiv trenda jednostavnim klikom na suprotan smjer te ponovnim odabirom vremena dospijeća i iznosa trgovanja. Klikom na „Analysis“ trader može ažurirati stranicu, što preporučujemo da se što češće radi kako bi se osigurali najaktualniji podaci.

Ručno trgovanje automatski softwareom Algobit

Kod ručnog trgovanja Algobit automatski softwareom, bitno je naglasiti da se radi o trgovanju binarnim opcijama bez pomoći Algobita. To prije svega znači da korisnici samostalno odabiru investicijsku klasu, pri čemu odabiru između ponuđenih: roba, indeksa, dionica i valuta. Nakon toga odabiru:

 • smjer kretanja
 • vrijednost odabrane investicijske klase
 • vrijeme dospijeća
 • iznos koji ulažu.

Nakon navedenih koraka potvrđuju trgovinu.

Algobit TradingNakon provedbe tih koraka, u gornjem dijelu platforme prikazat će se mali prozor. Zeleni znači da je opcija dobitna, dok crveni označava gubitak. Taj prozor pokazuje o kojoj je investicijskoj klasi riječ, također sadržava i mjerač vremena te smjer. Klikom na taj prozor  traderi mogu jednostavno pratiti tablicu. Nakon isteka vremena dospijeća novo stanje računa prikazano je u odjeljku „Balance“.

Budući da automatski software Algobit nudi mogućnost i ručno i automatskog trgovanja, korisnik također može, ukoliko je odabrao ručno trgovanje ali nije siguran u svoj odabir, u svako doba jednostavnim klikom samo primijeniti automatski način trgovanja.

Algobit nikada sam ne provodi trgovanja, već traderima samo na raspolaganje stavlja signale potrebne da bi aktivirali i odabrali određenu opciju. Najmanja moguća investicija za izvršavanje trgovanja pri korištenju Algobita iznosi $10.

Vremena dospijeća pri trgovanju automatskim softwareom Algobit

Vremenska dospijeća protežu se od 1,2 minute pa do 5 minuta za kratkoročna trgovanja, dok se za dugoročna korisnici mogu birati između 15 minuta, 30 minuta pa sve do dospijeća koja završavaju na kraju dana. Algobit ova vremena dospijeća nudi korisnicima automatskog trgovanja, kao i onima koji se služe mogućnošću ručnog trgovanja Algobitom.

Algobit je jednostavan za korištenje

Traderi veoma jednostavno mogu upravljati Algobit platformom i naći sve njima potrebne informacije. Izbornik, kao i prozorčići za otvorena trgovanja, vremena dospijeća, saldo i live tab možete naći na vrhu platforme, što poboljšava pregled nad trenutnim trgovanjima. Live Tab traderima pruža mogućnost komunikacije s profesionalnim tržišnim analitičarima.

Nedostatak Demo računa i razni edukativni materijali

OptionBit službeno ne nudi mogućnost demo računa za Algobit, no usprkos tomu savjetujemo svim korisnicima da se raspitaju kod službe za korisnike. Premda demo račun, pomoću kojeg bi se klijenti i potencijalni korisnici najbolje upoznali s platformom, ne postoji, broker OptionBit nudi pregršt edukativnih materijala i metoda usavršavanja znanja o trgovanju binarnim opcijama.

Od edukativnih materijala korisnicima je na raspolaganju priručnik i video s objašnjenjima vezanim za način rada Algobit automatskog softwera za trgovanje binarnim opcijama.  Nakon registracije i ulaska na stranicu korisnicima je prikazan video koji ih uvodi u svijet trgovanja uz pomoć automatskog sistema Algobit.

Algobit software az automatsko trgovanje – mnoge pogodnosti i pozitivna iskustva

Dosadašnja iskustva s Algobitom bila su pozitivna, što u prvom redu dokazuje i mnogobrojna zajednica njegovih korisnika. Razlozi leže, između ostalog, i u činjenici da je:

 • Jednostavan za korištenje
 • Besplatan
 • Trgovanje moguće već od $10
 • Jedini iznos koji ste dužni uplatiti je  $200 kako bi otvorili OptionBit korisnički račun.
 • Zaključak:
 • Algobit je proizvod OptionBita
 • Može se koristiti jedino uz uvjet otvaranja OptionBit računa
 • Download nije potreban
 • Minimalni depozit $200
 • Trgovanje moguće već od $10
 • Nakon registracije, Algobit možete koristiti i bez OptionBita
 • Službeno ne postoji demo račun
 • Video i priručnik za edukaciju
 • Ručno i automatsko korištenje
 • Ne postoji Algobit aplikacija
 • Predviđena razina dobiti i do 81%
 • Međunarodna služba podrške