Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

Ayrex Recenzija

Ayrex Recenzija brokera

Ayrex je broker binarnih opcija koji uživa veliku popularnost na tržištu. U tome nema ništa čudno s obzirom na to da je broker uložio puno energije u stvaranje najboljeg mogućeg ozračja za trgovanje za svoje tradere. Nakon što smo recenzirali Ayrex, možemo zaključiti da su u tome i uspjeli. Platforma za trgovanje je izrazito zabavna te smo isprobavajući ju uživali u trgovanju.

Ayrex Posebne funkcije

Kao što smo već spomenuli u uvodu Ayrex recenzije, trgovanje s ovim brokerom je zabavno. Ipak, posebne značajke koje su u ponudi malo se ralikuju od značajki ostalih brokera. To se možda najbolje vidi na činjenici da broker ne podržava raznolikost računa već tretira sve svoje tradere jednako. Takav pristup izvrstan je za početnike u trgovanju binarnim opcijama. Jedna od najvažnijih značajki, akademija, je vrlo korisna. Sigurni smo da početnici u njoj mogu pronaći mnoštvo korisnih informacija za uspješnije trgovanje.

Ayrex nudi i vodič kroz platformu u PDF formatu koji je besplatan. U njemu se mogu pronaći informacije vezane za sve važne korake u trgovanju binarnim opcijama, od registracije do depozita. Broker omogućuje i bonuse o kojima se može pregovarati s voditeljem računa. Iznos top bonusa je 30% ili $10,000. Bonus zahtjeva depozit od $100. Traderi koji uplate $1000 ili više mogu dobiti top bonus od 30%.

Ayrex Software za trgovanje

Ayrex recenziju započeli smo trgujući na platformi u demo modu. Ono što nas je posebno oduševilo je da Ayrex za otvaranje demo računa ne traži sredstva, odnosno demo račun je potpuno besplatan. Vodi direktno na platformu za trgovanje te se automatski korisniku dodjeljuje $1000 virtualnog novca za trgovanje binarnim opcijama. Sigurni smo da veliki broj tradera želi isprobati platformu prije nego počne trgovati s pravim iznosima. Stoga je demo račun izvrstan dodatak platformi.

Nakon što se odluče prebaciti na stvarno trgovanje, traderi se neće razočarati. Na Ayrex platformi sučelje za trgovanje proteže se po cijelom ekranu. Na njemu je vidljiv i veliki središnji graf. Na desnoj strani nalazi se kontrolna ploča na kojoj se sve željene radnje odvijaju jednim klikom miša. Ako mu se ne sviđaju postavke, trader može odabrati one koje najbolje odgovaraju njegovim željama. Tipovi opcija za trgovanje podržanih na platformi su touch, no touch, one touch i high low opcije. Međutim, ono što nas je najviše oduševilo kod Ayrex-a je iznos minimalnog depozita od samo $5.

Ayrex odjeljak s grafovima na platformi za trgovanje uključuje najpopularnije alate tehničke analize koji mogu pomoći traderima kako bi donosili brže i preciznije odluke u trgovanju binarnim opcijama. Za sada Ayrex ne podržava trgovanje dionicama te u ponudi ima oko 30 investicijskih klasa. Sigurni smo da će se taj broj povećati kada omoguće trgovanjue dionicama.

Ayrex Podrška

Ayrex korisnička podrška trebala bi biti dostupna 24 sata dnevno, pet dana u tjednu. Stoga smo bili pomalo razočarani kada nismo primili odgovor u pokušaju da ih kontaktiramo putem chata. Ostali načini kontaktiranja su putem email-a ili telefona. Telefonski broj je za UK područje. Nakon pisanja Ayrex recenzije, smatramo da je potrebno poboljšati korisničku podršku.

Ayrex Informacije o transakcijama i kompaniji

s Ayrex-om, trader mogu koristiti bank wire, Visa, MasterCard, fasapay, Neteller, MandarinBCA i UnionPay za uplatu depozita. Iznos minimalnog depozita je samo $5. Ipak, kao što smo naveli iznad u recenziji, za bonus je potreban minimalni depozit od $100. Sigurni smo da će informacija o tako niskom iznosu minimalnog depozita razveseliti mnoge tradere.

Korisnicima je omogućen jedan besplatan zahtjev za povlačenje sredstava unutar kalendarskog mjeseca. Svaka dodatna isplata naplaćuje se ovisno o fee iznosu te o uvjetima za naplatu metode koja se koristi za povlačenje. Minimalni iznos za povlačenje sredstava je također $5, te je jedna isplata mjesečno besplatna.