Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

BDSwiss Recenzija

BDSwiss Recenzija brokera

BDSwiss je regulirani broker binarnih opcija koji nudi cijeli niz zanimljivih funkcionalnosti i promocija svojim korisnicima. Ovaj binarni broker dobio je recenziju na Forex.hr-u jer nudi zanimljivo korisničko iskustvo. BDSwiss kao svoj cilj ističe želju da osigura napredno okruženje za trgovanje za svoje tradere koji žele isprobati trgovanje binarnim opcijama. Kako bi razumjeli sve elemente i aspekte trgovanja s ovim brokerom, pročitajte BDSwiss recenziju u nastavku.

BDSwiss Posebne funkcije

Kao što je već napisano u uvodu BDSwiss recenzije, ovaj broker ima licencu CySEC-a. Broj BDSwiss licence je 199/13. Reguliran status bi trebao traderima jamčiti sigurno trgovanje na BDSwiss platformi i dati garanciju kako se njihov novac neće koristiti u svrhe za koje nije namijenjen. Regulirani brokeri poput BDSwiss su uvijek bolji odabir od nereguliranih brokera, ali traderi svejedno moraju razumjeti binarne opcije i rizike vezane uz njih.

BDSwiss svojim korisnicima obećaje cijeli niz interesantnih funkcionalnosti koje će im omogućiti da bolje razumiju najvažnija kretanja na tržištu i prilike koje im se otvaraju. BDSwiss web stranica nudi brojne vijesti i recenzije koje pružaju dodatne informacije do kojih je moguće doći s nekoliko klikova mišem. Kategorija ‘Market News’ sadrži najnovije vijesti i opremljena je tražilicom radi lakšeg filtriranja vijesti. Postoji i organizacija putem tagova koja također olakšava pretraživanje.
Ono što će tradere razveseliti je činjenica kako su tagovi zapravo investicijske klase koje olakšavaju snalaženje i praćenje pojedinih vijesti na financijskom tržištu.

Traderi također imaju mogućnost korištenja ekonomskog kalendara, kao i nekoliko raznih vrsta alata koji će im olakšati analizu te implementaciju strategije.

Na BDSwiss platformi traderi mogu saznati mnogo informacija koje u konačnici imaju moć utjecaja na krajnje rezultate tradeanja, ovisno o njihovoj uporabi. Traderi koji imaju nešto napredniju razinu znanja mogu sudjelovati u tzv. VIP loungeu i lokaliziranim chatovima.

BDSwiss recenzija je pokazala kako ovaj broker organizira brojna natjecanja koja omogućuju traderima sasvim novo iskustvo trgovanja CFD-evima.

BDSwiss Software za trgovanje

Na samom početku BDSwiss recenzije apisali smo kako ovaj broekr ima zanimljivu platformu za trgovanje binarnim opcijama koja nije komplicirana za korištenje. U ovom dijelu BDSwiss recenzije analizirat ćemo i dodatno pojasniti sve što ta platforma nudi. BDSwiss koristi SpotOption platformu i trader mogu pronaći velik izbor binarnih opcija. Platforma je jednostavno dizajnirana i veoma pregledna, pa traderi mogu pratiti stanje tržišta bez većih poteškoća.

Ova nova generacija platformi nudi mnogo funkcionalnosti za prilagođavanje korisničkih računa i trgovanja. BDSwiss broker korisnicima dozvoljava čak i vizualno preoblikovanje platforme. Trader tako mogu birati žele li prikaz u obliku popisa, tri reda ili jednog reda. Ovo je veoma praktično jer različiti traderi percipiraju iste stvari na različit način.

Kao što je već spomenuto BDSwiss nudi različite vrste binarnih opcija. Korisnici mogu odabrati tradicionalne high-low opcije, parove, long-term opcije, 60 seconds opcije, OneTouch i Ladder. BDSwiss recenzija je kako je izbor uistinu velik i omogućuje dinamično trgovanje binarnim opcijama u svakom trenutku. Traderi mogu kombinirati različite vrste binarnih opcija ili se fokusirati samo na jednu, pa tradeati više asseta.

Ono što se u BDSwiss recenziji pokazalo kao ograničavajuće, je činjenica da je broj investicijskih klasa ograničen. BDSwiss nudi samo 27 dionica, 15 valuta, 7 roba i 20 indeksa. Iako pokriva sve kategorije, BDSwiss bi mogao uvrstiti još klasa za dodatnu dozu raznolikosti. Olakotna okolonost je što BDSwiss platforma nudi i parove te one touch opcije kao i popularne funkcionalnosti rollover i double up.

BDSwiss Podrška

BDSwiss korisnička podrška orijentirana je na globalno pružanje usluge, a agenti stoje traderima na raspolaganju i prije same registracije te pružaju sve potrebne informacije. Traderi mogu koristiti telefon, faks, chat, email, i društvene mreže kako bi stupili u kontakt s BDSwiss korisničkom podrškom.

Postoji 13 različitih telefonskih brojeva koje traderi mogu birati u slučaju da trebaju pomoć BDSwiss podrške. Neke od navedenih zemalja su Njemačka, Austrija, Švicarska, Španjolska, Danska, Švedska, Norveška, Italija, Grčka i dr. Korisnička podrška je tijekom BDSwiss recenzije pružila sve tražene informacije.

BDSwiss Informacije o transakcijama i kompaniji

BDSwiss recenzija obuhvaća i razmatranje bankarskih usluga. tj. metoda depozita i isplate. BDSwiss nije razočarao po ovom pitanju. Novčane transakcije su jedan od najvažnijih elemenata poslovanja svakog brokera binarnim opcijama i traderi žele da njihov novac bude na sigurnom. BDSwiss recenzija je pokazala kako ovaj broker garantira sigurnost sredstava i transakcija.

Uplaćivanje depozita i isplata profita su poprilično jednostavno i kvalitetno objašnjenje. Ovi procesi mogu se pokrenuti s kontrolne ploče na korisničkom računu. Važno je napomenuti kako depozit nije vidljiv iste sekunda niti je isplata odmah vidljiva na sučelju, jer se radi o procesu, a ne instant promjeni.

BDSwiss recenzija pokazala je kako traderi mogu koristiti kreditne kartice, klasični prijenos sredstava, Sofort, PaySafe, Ukash, GiroPay, i EPS. Za sve transakcije se koristi SSL enkripcija. Kreditne kartice i online metode plaćanja omogućuju mnogo brže transakcije, nego klasična metoda klasične uplate

BDSwiss obećaje obradu isplate u roku od 48 sati, što je uistinu kratko razdoblje, čak mnogo kraće od uobičajenog u industriji. Sveukupno, traderi ponekad moraju pričekati i do 7 dana kako bi isplata bila vidljiva na njihovim računima s obzirom na to da se uglavnom radi o međunarodnim transakcijama i obično više banki sudjeluje u procesu. Minimalna isplata je $100, a mogla bi biti i niža. Transakcije kreditnim karticama ne traže uplatu naknade, dok se klasični transfer novca plaća $25.

BDSwiss je u vlasništvu BDSwiss Holding Plc, te ima status reguliranog brokera.