Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

Binary.com Recenzija 2024

Binary.com osnovan je daleke 1999. godine što ga svrstava u brokera s možda najdužim stažom u industriji binarnih opcija i online gamingu. Dugogodišnje iskustvo pretočeno je u platformu za trgovanje koja nudi uistinu jedinstvene proizvode. U našoj Binary.com recenziji približit ćemo traderima razloge i posebne značajke radi kojih ovaj broker uživa toliku popularnost. Raznovrsna ponuda izdvaja Binary.com iz velikog broja brokera danas prisutnih na tržištu, a ako se tome pridoda i dugogodišnje iskustvo postaje potpuno jasno zašto tisuće tradera biraju upravo tu trgovinsku platformu. Više o ponudi brokera saznajte u nastavku Fair Binary Options recenzije.

Binary.com Posebne funkcije

Binary.com platforma za trgovanje glavna je posebna funkcija koju ovaj broker nudi. Posebnost se krije u neuobičajenoj ponudi proizvoda koja se razlikuje od ponude ostalih brokera na tržištu. Kako bismo mogli navesti koji su to proizvodi i investicijske klase trebali bismo objasniti čime nas je još Binary.com osvojio dok smo ih testirali za recenziju.

Za početak, web stranica nudi još jednu posebnost koja nije implementirana kao dio sučelja ali se pokazala ključnom za sam proces trgovanja binarnim opcijama, a to je sekcija s grafovima. Traderi mogu pogledati prikaz grafa u realnom vremenu pomoću kojega mogu odrediti raspon kretanja cijene. Uvijek nas oduševe trgovačke platforme koje nude razvijene alate za analizu, a upravo u tome je Binary.com jak.

Za početnike u trgovanju binarnim opcijama, ali i tradere koji žele unaprijediti svoje vještine, Binary.com nudi razne materijale za učenje poput webinara kojega smo i testirali prilikom pisanja recenzije te imamo samo riječi pohvale.

Binary.com Software za trgovanje

Kao što smo naveli na početku recenzije, Binary.com platforma za trgovanje nudi veliki izbor različitih proizvoda i investicijskih klasa za trgovanje. Traderima je na raspolaganju i dodatna sekcija s grafovima koja će im olakšati predviđanje kretanja cijene kako bi se odlučili kojom opcijom trgovati.

Binary.com nudi pet osnovnih tipova binarnih opcija, a to su Rise/Fall opcije, Higher/Lower kojima se predviđa hoće li cijena biti viša ili niža od ciljane cijene u vrijeme isteka, tradicionalne One Touch, poput Touch/No Touch i Boundary opcije. Ponuđene su i napredne binarne opcije poput Stays In/Out ili Ends In/Out. Za potrebe recenzije koristili smo Tick Trades, super brze kratkoročne binarne opcije .

Uz klasične opcije u ponudi su i Asian & Digits gdje se ne broje pipsi već se kladi na posljednju znamenku vremena dospijeća. One su izvrstan pokazatelj utjecaja gaming industrije na Binary.com.

Sell Option zanimljiva je funkcija koju ovaj broker nudi. Radi se o metodi koja omogućuje traderima da umanje rizik trgovanja napuštajući poziciju prije isteka, a iako ju nismo testirali prilikom pisanja recenzije, sigurni smo da je vrlo korisna jer se nalazi i u ponudi mnogih drugih brokera.

Mogućnosti trgovanja binarnim opcijama s Binary.com čine se beskonačnima. Sve navedene opcije imaju dvije moguće pozicije, a obje su jasno vidljive na desnoj strani platforme čime se olakšava odluka tradera kojom opcijom trgovati. Platforma je u suštini vrlo jednostavna za korištenje, ali ju odjeljak s grafovima pretvara u izvrstan alat za iskusne tradere, a neće smetati niti početnicima u trgovanju koji se tako mogu bolje upoznati s tehničkom analizom. Za njih je Binary.com pripremio demo account na kojemu mogu bolje uvježbati trgovanje opcijama.

Binary.com Informacije o korisničkoj podršci

Korisnička podrška dostupna je putem chata, elektroničke pošte, telefona I call-back sistema. Postoje različiti brojevi za korisnike u Aziji i Europi čije se radno vrijeme razlikuje. Kada god nam je zatrebala pomoć prilikom pisanja recenzije, stupili smo u kontakt s korisničkom podrškom bez ikakvih poteškoća.

Korisnička podrška vrlo je dobro educirana, problemi na koje smo nailazili prilikom trgovanja na platformi riješeni su glatko i u kratkom vremenskom roku, što nas je pozitivno iznenadilo. Svidjela nam se i call-back usluga za koju smatramo da bi ju i ostali brokeri trebali uvesti jer se pokazala vrlo korisnom i s veseljem smo ju testirali.

Binary.com svjestan je rastućeg broja ovisnika na tržištu te uz direktnu liniju postoji i ona namijenjena korisnicima koji imaju ovisničkih problema i trebaju pomoć. Tvrtka ujedno surađuje i s GamCare organizacijom koja pruža podršku osobama koje se liječe od ovisnosti o kocki.

Binary.com Informacije o transakcijama i kompaniji

Postoji mnoštvo metoda isplate sredstava a uobičajeni minimalni iznos odgovara iznosu minimalnog depozita koji je prilično nizak te iznosi $10 (ponekad čak i $5, ovisi o metodi depozita). Naknada za povlačenje sredstava s računa ovisi o metodi koju trader preferira, obzirom da ih ima mnoštvo, preporučujemo traderima da se obrate jednom od njihovih predstavnika za bankovne transakcije. Neke od metoda isplate uključuju Skrill, WebMoney, UKash, Liberty Reserve, kreditnu ili debitnu karticu.

Zahtjevi za povlačenje sredstava obrađuju se u roku od 24h ali vrijeme potrebno kako bi se novac prebacio na račun korisnika može biti duže. Na stranici je navedeno da je za process obrade zahtjeva za povlačenje potrebno 5 radnih dana, a iako nam je prilikom pisanja recenzije zahtjev obrađen u vrlo kratkom roku, preporučili bismo traderima da uzmu u obzir navedenih 5 radnih dana i prema tome se ravnaju.

Usluga bankovnih transakcija je izvrsna, te funkcionira jednako dobro i za uplatu i za isplatu sredstava. Binary.com nudi široki izbor mogućnosti transakcija, od kreditnih kartica do internet novčanika. Naknade su niske i vezane uz iznos minimalnog depozita, koji je uistinu minimalan kada se uspoređuje s iznosom koji većina brokera na tržištu zahtjeva.

Traderi mogu koristiti kreditne kartice poput Vise, MasterCarda I Union Paya. Minimalni depozit je samo $10. U slučaju internet novčanika, tu su OKCash, CashU, CasaPay, Perfect Money, Skrill, UKash i mnogi drugi. Tada se minimalni depozit kreće od samo $5!

Treba imati na umu da različite usluge ne podržavaju sve valute. Bankovne transakcije su sporije od ostalih metoda i zahtijevaju naknadu od $25, a sam proces traje od 3 do 5 radnih dana. Kako bismo ponuđene opcije testirali za recenziju, pogotovo tvrdnju da je transakcije moguće izvršiti s tako niskim iznosom, pokušali smo s depozitom najnižeg iznosa kako bismo kasnije nadodali veće iznose.

Binary.com u vlasništvu je tvrtke Regent Markets sa sjedištem na Malti. Nadamo se da će čitateljima naša recenzija biti od koristi te ih pozivamo da trguju s ovim sjajnim brokerom.

The products offered on the Binary.com website include binary options, contracts for difference (“CFDs”) and other complex derivatives. Trading binary options may not be suitable for everyone. Trading CFDs carries a high level of risk since leverage can work both to your advantage and disadvantage. As a result, the products offered on the website may not be suitable for all investors because of the risk of losing all of your invested capital. You should never invest money that you cannot afford to lose, and never trade with borrowed money. Before trading in the complex products offered, please be sure to understand the risks involved.