Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

Binary Options Robot Recenzija

Min. uplata
50 EUR
Min. nalog
1 EUR

BinaryOptionsRobot Recenzija

Binary Options Robot se reklamira kao najbolji software za automatsko trgovanje binarnim opcijama na tržištu. Pročitajte zašto, u našoj proširenoj recenziji Binary Options Robota. Uz samu činjenicu da ima puno jedinstvenih funkcija, kao što su alat za upravljanjem ročnošću portfelja i postavke za kontrolu rizika, bitno je naglasiti i kako za korištenje Binary Options Robota nije potrebno preuzeti nikakav program s interneta.

U našoj recenziji Binary Options Robota ćemo pokušati predstaviti sve funkcije VIP računa kao i važne informacije za optimalno korištenje ovog alata za automatsko trgovanje binarnim opcijama. Kako bi koristili brokere s Binary Options Robotom, traderi moraju napraviti novi račun s brokerom. Za ostatak informacija pogledajte ostatak Binary Options Robot recenzije.

BinaryOptionsRobot Posebne funkcije

Traderi će prilikom otvaranja računa s Binary Options Robotom odmah dobiti šifru i korisničko ime za jednog brokera koji se smatra najboljim za traderovu regiju. Time se omogućuje da traderi ne moraju trošiti vrijeme na traženje informacija oko postavki, osim ako nemaju nekog brokera kojeg preferiraju. Nakon te kratke prijave, na mail će traderu stići i informacije o loginu za odabranog brokera. Na Robotovoj platformi jednostavno se klikne na deposit, s tim informacijama ulogira u brokerovu stranicu i jednostavno napuni svoj račun za trgovanje. Nakon toga, sve što je potrebno je iz pokrenuti automatsko trgovanje. Ako žele, traderi mogu podesiti i neke druge postavke ili ostaviti na standardnoj, početnoj postavci.

Nekoliko brokera trenutno podržava automatsko trgovanje binarnim opcijama preko Binary Options Robota, a neki od njih su regulirani u EU. Binary Options Robot nudi široku lepezu brokera za svakoga. Kao što smo već spomenuli, Binary Options Robot će automatski napraviti račun za tradera pri registraciji. Kasnije traderi mogu u Dashboardu jednostavno napraviti račun s nekim drugim brokerom ako žele. U nastavku možete vidjeti popis brokera na Binary Options Robotu, kao i minimum ulaganja po poziciji:

Broker                    Min     

PlusOption               $25
BinaryBrokerz          $25

Za informacije o minimalnoj potrebnoj uplati kako bi se pokrenulo trgovanje sa svakim od brokera, pogledajte odjeljak “Informacije o transakcijama i kompaniji”. Kako biste vidjeli performanse kod trgovanja binarnim opcijama s Binary Options Robotom, možete jednostavno klinuti na “Signali” i odabirom jednog od Pro Tradera koji kreiraju signale se lako dođe do rezultata – signala koje je robot generirao i uspjeha u trgovanju za svaku generiranu poziciju. Binary Options Robot je jako transparentan po ovom pitanju. Traderi mogu biti sigurni da uspjeh koji Binary Options Robot oglašava nije neka izmišljena statistika već stvarni rezultat.

BinaryOptionsRobot Software za trgovanje

Softver za Binary Options Robot dizajnirala je tvrtka čiji je glavni naum bio dizajnirati softver koji će biti jednostavan za korištenje.  Binary Options Robot će mnogim traderima biti jednostavan za korištenje, a uključuje i mnoštvo zanimljivih funkcija kojima traderi mogu prilagoditi portfelj. Sve opcije su predstavljene u Kontrolnoj ploči i to za svakog brokera s kojim traderi imaju otvoren račun za trgovanje preko Binary Options Robota. Svi brokeri se mogu koristiti odjednom ako je to nešto što trader želi!

Koristeći “Limit dnevnog gubitka” traderi mogu ograničiti maksimalnu količinu koju su spremni izgubiti u slučaju da Binary Options Robot ne pokaže performanse slične prosječnima na taj dan. Također mogu izabrati veličinu ulaganja po poziciji. Ne samo da mogu ovako izabrati veličinu pozicije, već i maksimalan broj pozicija po danu. Binary Options Robot također omogućuje izbor imovina kojima će se trgovati. Tako je moguće isključiti valutne parove ili indekse koje trader ne želi u svom portfelju. Traderi koji žele trgovati obrnuto od Binary Options Robota ako sumnjaju u uspjeh, mogu i to. Jednostavno uključe funkciju “obrnuto trgovanje”.

Za one koji žele imati još više opcija kako bi kontrolirali svoj portfelj, tu je VIP račun. Korisnici opcije VIP računa mogu namjestiti vremensku strukturu svog portfelja jednostavno uključujući ili isključujući pojedine skupine pozicija prema roku isteka (kraj dana, tjedna, mjeseca). Traderi koji preferiraju kraće vremenske periode mogu samo uključiti dnevne signale, dok oni koji više trguju na dugi rok će uključiti signale s istekom na kraju mjeseca.

Uz ovu postavku, VIP značajke omogućuju izbor nivoa rizika s Binary Options Robotom.

BinaryOptionsRobot Podrška

Korisnička podrška Binary Options Robota primarno je na engleskom jeziku. Podrška je aktivna od 9:00 do 17:00 GMT+1 – vremenskoj zoni u kojoj je i Hrvatska. Ekipa iz korisničke podrške spremna je odgovoriti na sva pitanja klijenata. Preporučamo proučavanje FAQ sekcije prije kontaktiranja podrške jer tamo možete pronaći mnoštvo pitanja na koja već postoje odgovori. Ako live chat funkcija za podršku nije online, traderi mogu poslati mail. Naše iskustvo je da podršci treba najviše 48h da odgovori na mail.

BinaryOptionsRobot Informacije o transakcijama i kompaniji

Polaganje sredstava na brokerov račun za trgovanje s Binary Options Robotom je jednostavno. Nakon registracije traderi trebaju kliknuti na “Uplata”. Tada se u novootvorenom prozoru, logirajući se u račun kod brokera, može izvršiti polaganje sredstava na račun za trgovanje. Podatke za logiranje u broker račun, Binary Options Robot poslati će na vašu adresu ako se radi o automatski dodijeljenom brokeru. Za brokera koji je izabran naknadno, preko kontrolne ploče, traderi će sami upisati zaporku pri kreiranju računa. Nakon uplate, traderi se jednostavno vrate u kontrolnu ploču Binary Options Robota.