Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

FinTech Recenzija 2024

FinTech je zanimljiv automatski sustav za trgovanje binarnim opcijama koji se nedavno pojavio na tržištu. Automatski sustavi binarnih opcija privlačni su početnicima u trgovanju jer ne traže znanje i iskustvo u trgovanju. Ono što je zanimljivo kod ovog robota je da traderi mogu početi ostvarivati profit odmah nakon što počnu trgovati. Iznos profita kreće se do $900 u jednom satu.

Više informacija o posebnim značajkama FinTech automatskog sustava za trgovanje pročitajte u nastavku recenzije.

FinTech Posebne funkcije

FinTech je automatski sustav za trgovanje binarnim opcijama koji donosi visoki profit traderima koji odluče trgovati na FinTech platformi. Sam process registracije jednostavan je i brz. Sve što je potrebno za otvaranje računa je ime tradera i email adresa. Registracija je besplatna kao i sam proces trgovanja. Traderi bi trebali imati na umu da se radi o vremenski ograničenoj ponudi te da FinTech neće zauvijek besplatno nuditi svoje usluge.

FinTech je prilagodio uslugu i početnicima i iskusnim traderima. Ono što će se najviše svidjeti početnicima, je da takav automatski sustav za binarno trgovanje ne zahtijeva prethodno znanje niti iskustvo u trgovanju binarnim opcijama. Kao što je vidljivo u FinTech recenziji, tehnologija iza ovog robota temelji se na signalima za trgovanje isporučenih od stručnjaka na financijskom tržištu. To su traderi koji posjeduju dovoljno znanja i iskustva da mogu davati precizne i točne prognoze u trgovanju.

Traderi mogu preskočiti istraživanje i svakodnevno praćenje tržišta i kompliciranih analiza. Sve što im je potrebno mogu pronaći u FinTech automatskom sustavu za trgovanje binarnim opcijama.

Nakon što traderi uplate depozit s jednim od brokera dostupnih na FinTech platformi mogu početi ostvarivati profit. FinTech je izrazito jednostavan za uplatu depozita za tradere iz cijelog svijeta, postupak traje svega nekoliko trenutaka.

FinTech Software za trgovanje

Trgovanje uz pomoć FinTech automatskog sustava jednostavno je i zahtjeva samo nekoliko koraka. Web stranica je pregledna i jednostavna, te vodi korisnike kroz process korak po korak. Prvo što traderi trebaju napraviti je registrirati se i otvoriti račun automatsko trgovanje.

Odmah nakon registracije i uplate depozita traderi se preusmjeravaju na platformu za trgovanje. Nakon toga mogu uzeti vremena i istražiti platformu ili jednostavno početi trgovati s jednim od ponuđenih brokera.

Ako se odluče na uplatu depozita, mogu to učiniti nakon preusmjeravanja s FinTech platforme na platformu odabranog brokera.

Nakon što su odabrali postavke, traderi mogu izabrati automatsko trgovanje kliknuvši na gumb. FinTech dozvoljava i ručno, samostalno trgovanje binarnim opcijama. Takav pristup najviše će se svidjeti traderima koji cijene raznolik pristup binarnom trgovanju, kao i iskusnijim traderima koji imaju više povjerenja u vlastitu strategiju trgovanja.

FinTech nudi i posebnu značajku naziva “trading sentiment” a koja pokazuje koliko tradera na platformi trguje ili želi trgovati određenom binarnom opcijom.  Može se reći da FinTech automatski sustav za trgovanje podržava i social tj. copy trading jer traderima daje informacije o načinu trgovanja ostalih korisnika.

Traderi mogu odabrati i različite razine rizika. FinTech razine rizika definirane su brojem tradeova izvršenih u određenom vremenskom okviru. Što je veći rizik, to je veći broj tradeova.

FinTech posebne značajke

FinTech nudi veliki broj korisnih dodatnih značajki , ali ona koju smatramo najkorisnijom je mobilno trgovanje. FinTech mobilno trgovanje je zabavno i jednostavno, te ono najvažnije – podržano je od strane većine modernih uređaja. Traderi mogu odabrati da li žele trgovati putem mobilnog uređaja ili tablet, ovisno o vlastitim željama. Tako nisu obvezni biti prikovani za jedno mjesto kako bi ostvarili profit. Mogu trgovati binarnim opcijama gdje god se nalazili.

Mobilno trgovanje je vrlo korisno za tradere koji žive u korak s vremenom te vode aktivan život. Mobilne platforme u kratkom su roku postale neophodne, a ako uzmemo u obzir napredak tehnologije, u budućnosti će biti još značajnije.

FinTech Informacije o korisničkoj podršci

FinTech je solidan proizvod za automatsko trgovanje binarnim opcijama. Vrlo je korisno i praktično rješenje za tradere koji nemaju vremena za analizu tržišta. Pišući FinTech recenziju primijetili smo da je brzina glavna prednost ovog automatskog sustava.

Traderi mogu početi trgovati gotovo iste sekunde nakon registracije. Web stranica je dizajnirana na način da korisniku pruža potrebne informacije na prvi pogled, te je sve dostupno jednim klikom miša. Brza registracija nakon koje traderi mogu odmah početi trgovati veliki je plus u očima korisnika koji su spremni uložiti novac u binarno trgovanje.

FinTech Informacije o transakcijama i kompaniji

Korisnike odbija spor proces registracije te dodatno vrijeme za autorizaciju računa. na sreću, kod FinTech automatskog sustava za trgovanje to nije slučaj.

Nedostatak FinTecha, kao što smo spomenuli u recenziji, je što traderi nemaju dublji uvod u platformu prije uplate depozita. Takva praksa ponekad je nerazumljiva traderima jer se osjećaju sigurnije kada mogu istražiti platformu prije nego što investiraju novac.

Dodatne pogodnosti poput Vip računa te raznih postavki su dobrodošle. Ipak, za početnike u trgovanju postojeći računi nude više nego dovoljno mogućnosti prilagodbe. Traderi mogu napraviti svoje prve korake u binarnom trgovanju te ostvariti profit zahvaljujući FinTech automatskom sustavu za trgovanje.