Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

Quantum Binary Signals Recenzija

Trgujte pomoću besplatnih signala koje omogućuje Binary Options Robot! 

Trgovanje binarnim opcijama popularnije je nego ikada ranije, stoga ne čudi što traderi pokušavaju iskoristiti svaku priliku kako bi ostvarili profit. Ipak, svaki uloženi trade ne može biti profitabilan, ali zahvaljujući uslugama poput signala binarnih opcija izgledi za profit se povećavaju.

Jedan od pružatelja usluga signala binarnih opcija je i Quantum Binary Signals. Radi se o signal provideru koji uživa veliku popularnost u binarnom trgovanju zahvaljujući svojoj stručnosti. Quantum Binary Signals uspio je isporučiti čak 1 milijun signala diljem svijeta od trenutka osnivanja. U recenziji ćemo dodatno objasniti glavne značajke ovog isporučitelja signala kako bi traderi mogli lakše odlučiti koliko im je takva vrsta usluge privlačna.

O Quantum Binary Signals isporučitelju

Quantum Binary Signals šalje signale direktno na traderov mobilni uređaj ili putem e-mai adrese. Probni period za ovu uslugu košta $9.99 i traje sedam dana. Po završetku probnog perioda, traderi mogu produžiti korisnički račun za $4.96 dnevno. Mjesečna usluga koštat će tradere $99. Djeluje pomalo skupo, ali treba imati na umu da ne pružaju svi signal provideri mogućnost probnog perioda svojim korisnicima. Ono što Quantum Binary Signals izdvaja od sličnih pružatelja usluga je što je uslugu moguće platiti dnevno ili mjesečno, prema željama korisnika.

quantum-binary-signals-test

Quantum Binary Signals osnovali su profesionalci s tržišta binarnih opcija. Većina od njih bivši su traderi za hedge funds. Uz pomoć dvadesetogodišnjeg iskustva  trgovanju ostvarili su uspjeh u svijetu trgovanja koji im omogućuje slanje preciznih signala binarnim opcija korisnicima. Takav način trgovanja savršen je za tradere koji žele ostvariti profit bez velikih ulaganja.

Quantum Binary Signals Beneficije

Jedna od prednosti Quantum Binary Signals isporučitelja je što ga je osnovala skupina profesionalaca s više od 20 godina iskustva u trgovanju na financijskom tržištu. Uslugu su organizirali tako da se na dnevnoj bazi traderima putem emaila ili direktno na mobilne uređaje šalju signali binarnih opcija. Traderi mogu po primitku signala mogu brzo reagirati i odlučiti u koju opciju žele uložiti.

Svaki trader može odvojiti samo nekoliko minuta svoga vremena dnevno i povećati šanse za profitabilnije trgovanje binarnim opcijama. Prema tvrdnji Quantum Binary Signals, uspješnost signala ide do 85%, ali nismo bili u mogućnosti provjeriti navedenu informaciju te ju treba uzeti s rezervom.  Traderi mogu trgovati s indeksima, dionicama i dobrima. Na žalost, u ponudi nema signala za trgovanje valutnim parovima, ali pozitivna strana trgovanja putem signala je što smanjuju stopu rizika.

Tvrtka također pruža brojna jednostavna rješenja koja mogu pomoći traderima u razumijevanju podataka vezanih uz trgovanje binarnim opcijama i investicija koje odaberu. Web stranica je jednostavno dizajnirana te sve što traderi trebaju napraviti je posjetiti stranicu kako bi ispunili potrebne podatke te postali članom.

Quantum Binary Signals Registracija

Tvrtka pruža brojna jednostavna rješenja traderima kako bi mogli razumjeti podatke koje im šalju te donositi informiranije odluke za ulaganje tradeova. To znači da se Quantum Binary options trudi objasniti svojim korisnicima zašto bi trebali trgovati odabranu investicijsku klasu na određeni način, a ne očekuju samo slijepo kopiranje signala.

Kako bi počeli koristiti probni period, traderi moraju otvoriti račun za trgovanje s Quantum Binary Signals isporučiteljem. Korisnički račun se ne može otvoriti bez podataka za naplatu, što može odbiti tradere koji žele isprobati platform. Treba imatiu na umu i da quantum Binary option naplaćuje fee od $2.50 , što nije visoka svota.

Signali omogućuju traderima da odaberu investicijsku klasu u koju žele uložiti , pregledaju cijene te vrijeme dospijeća vezano uz opciju.  Vrijeme dospijeća varira od 10 minuta do jednog sata. Nakon što traderi odaberu željeni signal jednostavno ga mogu kopirati u svoj korisnički račun. Analizu i interpretaciju podataka napravit će sam sustav, tzv. Quantum Auto Trader

Quantum Auto Trader

Auto trader automatski kopira signale na brokerov račun. Ono što trader treba napraviti je spojiti brokerov račun s Quantum Auto Traderom i odabrati željeni iznos za trgovanje. Traderi koji žele promatrati uložene tradeove mogu se ulogirati na svoj Auto Trader korisnički račun kada to žele.

Quantum Binary Signals focus stavljaju na iskustvo u trgovanju umjesto na tehničku analizu, što je zanimljiv pristup na tržištu binarnih opcija.

Quantum Binary Signals zaključak

Quantum Binary Signals recenzija pokazala je da se radi o perspektivnom i cijenjenom proizvodu za trgovanje binarnim opcijama. Ipak, cijena za Quantum Binary Signals uslugu nije niska, iako se ne radi o previsokom iznosu za tradere koji već trguju određenim ulozima. Za početnike u binarnom trgovanju bi ovakav iznos mogao biti previsok.