Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

Tradioneer Signali Recenzija

Tradioneer je zanimljiv sustav za primanje signala za trgovanje binarnim opcijama koji se nedavno pojavio na tržištu. Tradioneer signale osnovala je skupina stručnjaka koji se forexom i binarnim opcijama bave još od 2008., te koji u potpunosti razumiju tržište. Ovi signali za trgovanje binarnim opcijama kombiniraju najnaprednije tehnologije i inovacije za nevjerojatan doživljaj trgovanja binarnim opcijama. Tradioneer recenzija će pomoći svim traderima binarnim opcijama da donesu svoj sud o ovom sustavu za primanje signala.

Što su Tradioneer signali?

Tradioneer recenzija je pokazala kako se radi o softwareu za trgovanje binarnim opcija koji se temelji na signalima. Signale generira napredni algoritam koji prati kretanja na tržištu i pronalazi idealne prilike za trgovanje binarnim opcijama. Ovo je uobičajen pristup automatskom trgovanju binarnih opcija koji danas dominira tržištem, a zanimljivo je kako Tradioneer daje prednost računalnim signalima, a ne onima koje razrađuju stručnjaci što smanjuje mogućnost pogreške. tradioneer trading history binary options Dakako, kako bi trader uistinu mogao trgovati Tradioneer signalima, mora napraviti depozit s brokerom. Prilikom Tradioneer recenzije, automatski nam je dodijeljen OptionBit, reguliran i siguran broker. Ipak, malo više izbora bi bilo dobrodošlo. Tradioneer signali su u potpunosti besplatni i ne naplaćuju takse i pristojbe za korištenje ili održavanje računa.

Registracija s Tradioneer signalima

Tradioneer recenzija je pokazala kako trader prvo mora napraviti račun. Cijeli proces je uistinu jednostavan: potrebno je samo popuniti polja koja zahtijeva obrazac za registraciju. Tradioneer signali ne traže mnogo podataka, nego samo one osnovne poput imena, prezimena, broja telefona i e-mail adrese. Nakon što je trader dovršio registraciju, Tradioneer će ga automatski usmjeriti na stranicu za uplatu depozita. Minimalni depozit je $250 i kada se trader odluči na taj korak, Tradioneer će ga preusmjeriti na stranicu brokera. Tamo je potrebno pratiti korake i jednostavno napraviti uplatu depozita. Nakon što je uplata gotova i vidljiva na korisničkom računu, trader može početi svoje trgovanje binarnim opcijama.

Automatsko trgovanje binarnim opcijama uz Tradioneer signale

Tradioneer recenzija je dokazala kako se radi o uistinu jednostavnom sustavu za trgovanje pomoću signala koji je, prije svega, prilagođen korisnicima. Čak niti potpuni početnici u trgovanju binarnim opcijama neće imati problema prilikom korištenja ove platforme.
tradioneer auto trading platform Na samom vrhu platforme traderi mogu pronaći opcije za pregled aktualnih tradeova i povijesti trgovanja, dok je s lijeve strane pozicionirana lista odabranih imovina za trgovanje. S desne strane se nalazi koristan grafički prikaz kretanja na financijskim tržištima.

Posebne Značajke Tradioneer Softwarea

Kao što je već spomenuto u Tradioneer recenziji, ovaj software za trgovanje signalima ima nekoliko zanimljivih značajki koje ga čine privlačnim korisnicima svih razina znanja i iskustva. Dakako, najzanimljivija značajka je Auto-Pilot Mode tj. mogućnost automatskog trgovanja binarnim opcijama. Traderi koji aktiviraju ovu opciju dozvoljavaju Tradioneer robotu da automatski implementira signale i automatski izvrši trgovanje. Prilikom otvaranja računa, ova postavka je isključena, te je traderi moraju aktivirati sami. Dakako, u svakom trenutku je moguće deaktivirati automatsko trgovanje. Nivo rizika ili Risk Level, je još jedna zanimljiva značajka koja korisnicima Tradioneer robota za automatsko trgovanje binarnim opcijama omogućuje bolje upravljanje novcem i strategijama. Tradioneer recenzija je zabilježila kako se razina rizika odnosi na broj tradeova koji se izvrše svakoga dana. Što je rizik viši, više tradeova će se izvršiti. Tradioneer robot će izvršavati samo one tradeove koji su sukladni određenom nivou rizika. Sentiment je zanimljiva značajka koja povezuje društveno trgovanje (social trading) s automatskim trgovanjem binarnim opcijama. Ona jednostavno pokazuje koliko drugih korisnika razmišlja u istom smjeru te kako će oni trgovati u dogledno vrijeme.

Cijena i profit na Tradioneeru

Kao što je već spomenuto u recenziji, Tradioneer je u potpunosti besplatan. Jedini trošak koji traderi imaju je njihovo ulaganje s brokerom što je potpuno razumljivo jer je potrebno uložiti novac kako bi se ostvario profit. Minimalni depozit je $250 što se može smatrati prosjekom u binarnoj industriji. Tradioneer recenzija je primijetila kako se na stranicama ovog dobavljača signala spominje profit iznad 80%. S obzirom da nismo mogli provjeriti ovu informaciju, možemo samo reći kako se radi o vrhunskom proizvodu za trgovanje binarnim opcijama te da tako visoka razina uspjeha nije neobična.

Zaključak o Tradioneeru

Tradioneer recenzija je posvetila mnogo prostora svim aspektima ovog dobavljača signala za trgovanje binarnim opcijama. Ono što ga čini izuzetno zanimljivim je činjenica da je besplatan što otvara vrata početnicima bez velikog kapitala za trgovanje. Također, cijelo korisničko sučelje je orijentirano na pružanje najboljeg mogućeg iskustva što čini trgovanje binarnim opcijama mnogo jednostavnijim i privlačnijim. Najveća zamjerka ide na odabir brokera. Korisnici nisu u mogućnosti vidjeti koji brokeri se nude nego Tradioneer automatski dodjeljuje brokera bez dodatnog objašnjenja. Nekoliko rečenica o tome zašto je korisniku dodijeljen upravo taj broker, bi bile više nego dovoljne. Tradioneer ipak mnogo prednosti, posebno kada govorimo o zanimljivim značajkama koje omogućuju personaliziran pristup automatskom trgovanju binarnih opcija i manualno trgovanje uz signale.