Trgovanje financijskim instrumentima uključuje značajan rizik gubitka i nije prikladno za sve investitore. Prije donošenja odluke o trgovanju, razmotrite svoje investicijske ciljeve, razinu iskustva i toleranciju rizika

BESPLATNI DEMO RAČUN S 10.000 EUR!

72% računa malih ulagatelja gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim brokerom

TechFinancials brokeri

Trgovanje binarnim opcijama i njihova promocija su zabranjeni u Europskom Ekonomskom Prostoru

TechFinancials je uz SpotOption najveća tvrtka koja nudi platforme za trgovanje binarnim opcijama kao cjelovito tehničko rješenje. Također podržavaju  i druge financijske oblike tipa Forex trgovanja i CFD-a. Za brokere koji svoju ponudu baziraju na TechFinancials platformi važne karakteristike ovog rješenja su fleksibilnost, skalabilnost, pouzdanost i napredna tehnologija. Obzirom da traderi preferiraju napredna ali jednostavna sučelja u kombinaciji s brzom izvedbom u sistemima plaćanja. TechFinancials brokeri nude sve navedeno uz ostale usluge kao što je npr. mobilno trgovanje. Popis brokera koji koriste TechFinancials platformu naveden je u nastavku.

TechFinancials više ne postoji, preporučujemo slijedeće moderne CFD brokere:

Broker
Min. uplata
Min. nalog
Recenzija
IQ Option
Min. uplata
10 EUR
Min. nalog
1 EUR

Trgovanje binarnim opcijama i njihova promocija su zabranjeni u Europskom Ekonomskom Prostoru

TechFinancials-ova platforma je jedna od najpopularnijih platformi među traderima i zbog privlačno dizajniranog sučelja, koje ide korak dalje od standardiziranih sučelja koja izgledom podsjećaju na plug-in u pregledniku. Sučelje za trgovanje nudi brojne alate za analizu i zauzima cijeli prozor preglednika, omogućujući luksuznu količinu prostora za trgovanje. Kroz takav pristup, TechFinancials brokeri nude vrhunsko iskustvo za napredne tradere koji žele sve kontrole u jednom sučelju bez puno popuštanja u ime jednostavnosti. TechFinancialsovo sučelje također uključuje veliki grafikon cijena, dodatne alate za analizu te listu dostupnih binarnih opcija na lijevoj strani. Lista otvorenih pozicija nalazi se na dnu stranice.

Većina tradera zapravo nikada ne mora pokretati nikakav software kako bi trgovala binarnim opcijama. To ne zahtijeva niti TechFinancials. Sve operacije se provode na serveru dok se rezultati prikazuju na računalu klijenta. Na taj način traderi ne ovise o performansama svog računala. TechFinancials brokeri se također mogu pohvaliti visokom preciznošću podataka o cijenama investicijskih imovina, dok platforma može koristiti razne izvore informacija, među kojima je i poznati ThomsonReuters.

Takav pristup stvara pouzdan i professionalan okvir za trgovanje binarnim opcijama.

Mobilna aplikacija je jako dobro dizajnirana, no traderi se ne bi trebali čuditi ako nalete na kustomizirane verzije koje se prilagođavaju smjernicama branda svakog pojedinačnog brokera. Software koji pokreće mobilno trgovanja ostaje isti. Uz sve ranije navedeno, TechFinancials brokeri također koriste ovu platformu za ostale usluge kao što su CMS, praćenje podataka, marketing, procesuiranje plaćanja i upravljanje rizicima.

Ovdje možete pronaći popis svih brokera s kojima se preporučuje trgovanje. 

Trgovanje binarnim opcijama i njihova promocija su zabranjeni u Europskom Ekonomskom Prostoru